Воскресенье
19.05.2024
03:37
 
Смелянский форум
 
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Субкультури - Смелянский форум ©rich | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Смелянский форум ©rich » Общий » Молодёжные движения » Субкультури (Неформали:))
Субкультури
NRGmAnДата: Вторник, 25.09.2007, 17:14 | Сообщение # 1
Генерал-полковник
Группа: Узурпатор
Сообщений: 1667
Репутация: 14
Статус: Offline
в нашому файному місті См!ла є багато таких людей, багато з них мої друзі, але всі пороз"їзджались хто куди, деякі вчитись, деякі працювати...
в нас ми зможемо побачити й металлістів,готів,репперів,емо і тЕдЕ і тЕпЕ...
ну й зрозуміло ж що й не тільки в нас є ці люди, які представляють ту або іншу субкультуру....
ось зараз напишу про деякі види субкультур, тільки так коротенько)
hippy ПОП-ПАНКИ hippy
ПОП-ПАНК (POP-PUNK) - мягкая, увеселительная форма панк-рока. Легко слушается и поднимает настроение на пляже, на вечеринках, в бане, в ЛТП, в КПЗ или, на худой конец, в КВД. Поп-панк зачастую бывает очень быстрым и совершенно не попсовым, но тем не менее рассчитан именно на публику, любящую слушать добротный рок-н-ролл или просто развлекаться. Дабы усвоить сущность жанра без лишней нервотрепки, достаточно послушать три ключевых образца: Ramones "Leave Home", Buzzcocks "Another Music In A Different Kitchen", Green Day "Dookie". ©Олег БОЧАРОВ, "ПАНК-ЭНЦИКЛОПЕДИЯ"

Волна поп-панка изменила облик субкультуры.В моду вошла скейтерская одежда, рубашки с галстуками - такие себе образы коледж-парней и девочек. Теперь уже натягивать на себя тяжолые Мартенсы, а шиком считается найти на распродаже раритетную модель классических кед Converse или же купить новый Vans. Мода стала более экстремальной, и дух бунтарства прошлые лет был утерян. Но ничего не стоит на месте hippy


Pere-Lachaise
Всегда приходит время, когда нужно дать чему то умереть и позволить родиться новому...©Shap!k
нет ни любви, ни дружбы есть токо взаимовыгода©Vaka
 
Гламурноя_ПадонкоДата: Среда, 26.09.2007, 16:10 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Проверенные
Сообщений: 19
Репутация: 1
Статус: Offline
Ну нед.
Йа гордо именуюсь панком, и не признаю всего этого стиля. Джинсы, какая - нить прикольная кофта, ошейнег и браслеты =)
 
NRGmAnДата: Четверг, 27.09.2007, 18:15 | Сообщение # 3
Генерал-полковник
Группа: Узурпатор
Сообщений: 1667
Репутация: 14
Статус: Offline
щось по твоїй фотці фіг скажеш!!! чи ти позер??
і серівно поп-панки рулять!!! hippy

Добавлено (27.09.2007, 18:15)
---------------------------------------------
а тепер і про самих ПАНКів hippy

hippy ПАНКИ hippy

В Британии шли 70-Ые. Молодежь в то время забила на традиции, потеряла надежду и понемногу опускалась в болото безнадеги и пессимизма. Материальных благ было более чем достаточно, но у молодых людей не было желания ими пользоваться. Это и стало главной причиной панк-бунта. В начале 1976 казалось, что вся молодежь сошла с ума: в кожаных куртках и порванных джинсах, скрепленных множеством булавок, бритоголовые и с ирокезами на головах, они оккупировали улицы, пабы и кафе.
Мода их отличалась экстравагантностью и креативом. Одевались они так, чтобы одним своим внешним видом шокировать всех вокруг. Одним из популяризаторов такой моды был престарелый лондонский гей Малькольм МакЛарен, который владел небольшым магазинчиком одежды для сексуальных извращенцев. В рекламных целях он взял под свое крыло забитую панк-группу Sex Pistols, которая должна была лабать в его вещах и тем самим его рекламировать. Группа стала знаменитой на весь мир, одежда тоже, МакЛарен розбагател, а стиль одежды закрепился на многие годы. В среде традиционных олд-скульных стрит-панков он сохранились и до сих пор. hippy


Pere-Lachaise
Всегда приходит время, когда нужно дать чему то умереть и позволить родиться новому...©Shap!k
нет ни любви, ни дружбы есть токо взаимовыгода©Vaka
 
ЦЕПДата: Пятница, 28.09.2007, 23:50 | Сообщение # 4
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 48
Репутация: 3
Статус: Offline
А тепер трохи про готів.

ГОТИ

Чорні постаті ходять по вулицям, виблискуючі срібними ланцюгами та пірсингом. У них чудернацькі зачіски та екстремальний макіяж, вони говорять про якісь незрозумілі речі та спілкуються про те, що сьогодні вночі було б чудово прогулятись по старому кладовищу на околиці міста. Ні, це не зйомки чергового фільму жахів й не Міжнародний зліт сатаністів. Це просто готи - одна з найцікавіших субкультур на сучасному культурному просторі.
Вони є в кожному місті по всьому світу. Вони живуть поміж нас, спілкуються з нами і в той самий момент дуже від нас далекі, занурені у власний світ та власні думки. Багато їх і в Україні, в Києві зокрема. Якщо ви якось увечері прогуляється по Андріївському узвозу та його околицях, точно наткнетесь на цих похмурих людей...

ПОХОДЖЕННЯ

Все почалось на початку вісімдесятих - тоді ця субкультура створювала своєрідну стіну між робочим населенням та молодими інтелектуалами. В принципі, цей рух торкався всіх галузей культурного життя - але основний акцент залишався все-таки на музиці. Як і у випадках з іншими культурними формуваннями, музика стала рушійним фактором у поширенні ідей готів. Ось тільки в цьому випадку готика увібрала в себе всі ті стилі, котрі вже існували в суспільстві, але змінила їх, наповнила більшим філософським сенсом та медитативністю. Таким чином і з'явились на світ готик-рок, готик-електроніка, готик-метал, еtс. Це був своєрідний прояв індивідуалізму, прагнення відродити романтику минулого. Але під новим, більш похмурим кутом.

ІМІДЖ

Якщо ви побачите гота на вулиці, одразу його впізнаєте. За час оновлення субкультури її учасники сформували особливий імідж, вони прагнуть якомога сильніше ділитись з натовпу, показати всім навколо, що вони не одні з нас. Основним кольором готичного іміджу є чорний. Воно й не дивно -колір ночі, колір таємниці та чогось потойбічного. Напевне, саме тому готи, котрі прагнуть якомога сильніше відмежуватись від реального світу, й обрали цей відтінок для свого одягу. Однак, сам колір - це ще не все. Для повноти картини у власному стилі потрібно використовувати зразки одягу минулих століть, поєднуючи їх з новітніми елементами. Виходить такий своєрідний цвинтарний арт-нуво, що виставляє напоказ як душу, так і тіло самого гота. От і ходять по вулицям міст похмурі юнаки та дівчата із чудернацькими зачісками та не менш чудернацькими нарядами.
Імідж готів, зрештою формується за певними канонами. Як би він не змінювався протягом років, але незмінним завжди залишався чорний колір одягу, деколи з елементами червоного, та срібні прикраси. З самого початку одяг носився виключно з матерії, але на початку 90-тих всі почали фанатіти від чорної шкіри. Так і з'явилась на світ нова гілка моди, котра максимально протестувала проти повсякденності та банальності. Звісно, більшість людей не дуже чітко ідентифікує готів й часто плутає з сатаністами, або ще біс зна з чим.

СВІТОГЛЯД

Як стверджують самі готи, головне - це світогляд: повне занурення в абсолютний індивідуалізм та романтику. На жаль, сьогодні мало хто це розуміє - в субкультурі з'явилось багато прибічників, котрі вважають що для того, щоб бути готом, вистачає натягти чорний лискучий одяг, ходити вночі на кладовища та слухати НІМ.
Як стверджують справжні київські готи, це приносить шкоду розвитку субкультури, але в той самий момент популяризує її та залучає до, неї все нових людей.

CAPRE DIEM!

Справжній гот - це той, хто в минулому відчув дуже сильну емоційну біль, і зрозумів, що цей біль може давати силу. Це свого роду моральний мазохізм, коли людина знаходить задоволення в меланхолії, депресії та постійних думках про смерть. До речі, саме тому готи так полюблять кладовища, адже саме там вони можуть в повній мірі відчути непостійність цього світу, зрозуміти, що ніщо не вічно.
Справжній гот повинен перетворювати кожен день в щось неймовірне - вносити в сірість буднів емоції та почуття за допомогою музики, іміджу. І в той самий момент розуміти, що все рано чи пізно завершить смерть - тому й потрібно кожен день проживати особливо! З насолодою і різноманітністю.
Готи люблять те, що викликає емоції - все інше їм просто не потрібне. Готи вважають, що радість - це примітивно, і тільки сум може бути філософським.
Зрештою, готами стають після важкого періоду в житті, так званої чорної полоси. Саме тоді, коли людина пізнала біль та страждання, вона може адекватно сприймати готичну культуру. Чесно кажучи, це можна назвати пролонгованою депресією, коли до неї вже звикаєш та отримуєш від того справжню насолоду. Такий собі самосадизм на інтелектуальному ґрунті. Саме течу основним принципом готичної культури є capre diem - живи кожен день наче він останній.


Не в усіх битвах нам призначено перемогти, але в одній призначено програти і назва цій битві життя.

CAPRE DIEM!!!

Сообщение отредактировал ЦЕП - Пятница, 28.09.2007, 23:59
 
NRGmAnДата: Суббота, 29.09.2007, 11:08 | Сообщение # 5
Генерал-полковник
Группа: Узурпатор
Сообщений: 1667
Репутация: 14
Статус: Offline
о! зоть не я один буду розвивати цей розділ smile hippy

Pere-Lachaise
Всегда приходит время, когда нужно дать чему то умереть и позволить родиться новому...©Shap!k
нет ни любви, ни дружбы есть токо взаимовыгода©Vaka
 
ЦЕПДата: Вторник, 02.10.2007, 18:59 | Сообщение # 6
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 48
Репутация: 3
Статус: Offline
На цьому і все?... Ніхто нічого більше не може розповісти sad

Не в усіх битвах нам призначено перемогти, але в одній призначено програти і назва цій битві життя.

CAPRE DIEM!!!

Сообщение отредактировал ЦЕП - Вторник, 02.10.2007, 19:05
 
NightwishДата: Вторник, 16.10.2007, 18:55 | Сообщение # 7
Генерал-лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 783
Репутация: 4
Статус: Offline
а што вам расказать?) smile

Ваше мнение мне глубоко враждебно, но за Ваше право его высказать я готов пожертвовать своей жизнью...
 
NRGmAnДата: Среда, 17.10.2007, 21:48 | Сообщение # 8
Генерал-полковник
Группа: Узурпатор
Сообщений: 1667
Репутация: 14
Статус: Offline
а що ти можеш??? icecream ну давай...!!!! smile

Pere-Lachaise
Всегда приходит время, когда нужно дать чему то умереть и позволить родиться новому...©Shap!k
нет ни любви, ни дружбы есть токо взаимовыгода©Vaka
 
NightwishДата: Среда, 17.10.2007, 22:11 | Сообщение # 9
Генерал-лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 783
Репутация: 4
Статус: Offline
eye гг)))ну много что могу)))..но мне влом чтото писать)))или искать))может када не будит влом...напишу)Г eye хва хавать марожено)Г

Ваше мнение мне глубоко враждебно, но за Ваше право его высказать я готов пожертвовать своей жизнью...
 
NRGmAnДата: Среда, 17.10.2007, 22:20 | Сообщение # 10
Генерал-полковник
Группа: Узурпатор
Сообщений: 1667
Репутация: 14
Статус: Offline
хоч поділюся)
воно просто солодке))) icecream


Pere-Lachaise
Всегда приходит время, когда нужно дать чему то умереть и позволить родиться новому...©Shap!k
нет ни любви, ни дружбы есть токо взаимовыгода©Vaka
 
NightwishДата: Среда, 17.10.2007, 22:26 | Сообщение # 11
Генерал-лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 783
Репутация: 4
Статус: Offline
eye ну давай)))еси не жалко)))
с тя морожено)


Ваше мнение мне глубоко враждебно, но за Ваше право его высказать я готов пожертвовать своей жизнью...
 
NRGmAnДата: Среда, 17.10.2007, 22:28 | Сообщение # 12
Генерал-полковник
Группа: Узурпатор
Сообщений: 1667
Репутация: 14
Статус: Offline
ок, а яке ти любиш?

Pere-Lachaise
Всегда приходит время, когда нужно дать чему то умереть и позволить родиться новому...©Shap!k
нет ни любви, ни дружбы есть токо взаимовыгода©Vaka
 
NightwishДата: Четверг, 18.10.2007, 00:02 | Сообщение # 13
Генерал-лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 783
Репутация: 4
Статус: Offline
любое)))на твой вкус)) smile

Ваше мнение мне глубоко враждебно, но за Ваше право его высказать я готов пожертвовать своей жизнью...
 
Люблю_БиланаДата: Четверг, 18.10.2007, 02:42 | Сообщение # 14
Рядовой
Группа: Проверенные
Сообщений: 10
Репутация: -3
Статус: Offline
а я люблю Билана! tongue
 
NightwishДата: Четверг, 18.10.2007, 18:32 | Сообщение # 15
Генерал-лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 783
Репутация: 4
Статус: Offline
а я нет)))) tongue

Ваше мнение мне глубоко враждебно, но за Ваше право его высказать я готов пожертвовать своей жизнью...
 
Смелянский форум ©rich » Общий » Молодёжные движения » Субкультури (Неформали:))
  • Страница 1 из 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024
Используются технологии uCoz